Kleurenwaaier

Zoals vele van jullie weten is 4YOURIMAGE gespecialiseerd in het verzorgen van kleuranalyse workshops. Tijdens een workshop kleuradvies wordt er een kleurtype test gedaan, om te kijken of jij bijvoorbeeld een herfsttype of zomertype bent. Je weet dan precies tot welk kleur seizoenstype je hoort. Er wordt uitleg gegeven over de verschillende kleurenwaaiers die je kunt aanschaffen. De kleurenwaaier die jij aanschaft zit vol met kleuren die jou doen stralen.

Het aanschaffen van een kleurenwaaier is een mooi cadeau waar je heel je leven plezier van hebt. Wil jij iemand blij maken met een kleurwaaier? Geef dan een cadeaubon van 4Yourimage!

Bestel je cadeaubonnen

Gastvrij ontvangst Lekker ontspannen Koffie, thee en gebak
Licht en luxe ruimte Persoonlijk kleur- &
stijladvies
Persoonlijk kleur- of
stijlboek

 

Hieronder nog enkele voordelen van de kleurenwaaier:

  1. Je koopt kleding in kleuren die je het mooiste staan. Dit betekent overigens niet dat je vervolgens niet meer naar de pasvorm hoeft te kijken, dit is ook erg belangrijk om er op je mooist uit te zien. Vind je dit toch lastig? 4Yourimage geeft ook stijladvies kleding.
  2. Alle kleuren binnen de waaier passen bij elkaar;
  3. Minder miskopen, de waaier behoedt je om kleding in kleuren te kopen die je niet of minder mooi staan;
  4. Je hoeft minder kleuren in tassen en schoenen te kopen, vaak zijn twee kleuren voldoende voor de hele garderobe;
  5. Je weet ook welke haarkleur het beste bij je past en make-up kun je heel gericht inkopen; maximaal twee lipsticks is voldoende voor de hele garderobe.

Wil jij meer weten over een kleurenanalyse workshop en het gebruik van een kleurenwaaier? Of heb je andere vragen? Neem contact op met Nancy Jaspers van 4YOURIMAGE.

Neem contact op

Velen zijn je al voorgegaan en zijn iedere dag weer blij met de kleurenwaaier!