Kleurworkshop.

Op maandag  2 Oktober zijn er 4 vriendinnen uit Someren een kleurworkshop komen volgen bij 4 YOURIMAGE.

Na een heerlijk kopje koffie werd er ruim de tijd genomen voor de uitleg van koele en warme kleuren, de verschillende kleurseizoenstypes, haarkleur, kleurenwaaiers en wat de kleurenanalyse voor je betekent. Daarna een kleine oefening of de dames het goed hadden begrepen, maar dat ging erg goed!

Na deze uitgebreide uitleg was het tijd voor de analyse, dit ging natuurlijk door middel van de bekende analyselappen en de vriendinnen konden meekijken hoe dat in zijn werk ging. Dit werd goed opgepakt en de dames vonden het erg leerzaam en leuk.

Er werd gekeken naar huid, haar en ogen en uiteindelijk kwam daar een kleurseizoenstype uit. Het leuk was dat bijna alle dames een verschillend kleurseizoenstype waren. Door het persoonlijke kleuradvies kreeg iedereen tijdens deze kleurworkshop te horen welke kleur het beste bij welk type paste.

Kleurworkshop

Vervolgens werd er een lichte make-up aangebracht aangepast op het seizoenstype. De dames stonden versteld dat je met zo weinig make-up zo’n verschil kan maken! Door middel van een aantal tips en trucs over het gebruik van make-up en bijbehorende kleuren kregen de dames al snel in de gaten welke kleuren hun deed stralen. De juiste kleur gebruiken is de sleutel tot stralen. 

Daarna kregen de dames nog wat mooie sjaals omgehangen om het resultaat nog eens te benadrukken. Hiermee liet ik ze zien hoe mooi je uitstraling is met de kleuren die bij je passen! Heel leuk om te zien hoe enthousiast de dames waren toen ze het verschil zagen wat kleur met je kan doen. Wat een enthousiasme.

Na een leuke en leerzame avond gingen de dames tevreden en enthousiast naar huis! Na afloop krijgen de dames nog een kleurboek. Dit is een ideaal naslagwerk om wat ze geleerd hebben in de praktijk te brengen.

Wil jij ook een leuke en leerzame avond hebben bij 4YOURIMAGE? Benieuwd naar welke kleuren jij moet gebruiken om nóg meer te stralen? Neem gerust kontakt op met Nancy Jaspers, mail of bel.

Neem contact op