Cadeaubonnen

Voor de leukste vriendinnen uitjes, in stijl

Wil jij een speciaal persoon verrassen met een cadeaubon? Denk bijvoorbeeld aan een workshop kleurenanalyse voor je dochter, moeder of vriend(in) of een kleurenanalyse kleding. Zij kunnen dan lekker genieten van een leuke en leerzame ochtend of middag bij 4Yourimage.

Daarnaast is het ook mogelijk om behalve een kleuranalyse een extra cadeau toe te voegen zoals een kleurenwaaier en/of make-up. Voor vragen of meer informatie mail, of bel (06-551 538 48) gerust.

Bestel je cadeaubonnen

Gastvrij ontvangst Lekker ontspannen Koffie, thee en gebak
Licht en luxe ruimte Persoonlijk kleur- &
stijladvies
Persoonlijk kleur- of
stijlboek

Op zaterdag 30 september organiseerden wij een verrassingsfeest voor onze vriendin Anneke. Zij werd 40 jaar. Met 5 vriendinnen hebben we een workshop gevolgd bij Nancy/4YOURIMAGE, een heerlijke middag waarbij kleur en image centraal stond. Na een gastvrij ontvangst werden we geïnformeerd over het nut van kleur en wat kleur voor je kan betekenen. Daarna kregen we per persoon een compleet kleuradvies: Zomer type, koud helder, erg nuttig om te zien wat kleur met je kan doen en de verschillen…. voor mij geen oranje meer! Alles in een zeer ontspannen sfeer, de tijd vloog om!! Dank voor de gezellig middag en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Jeanine Mulders.

Bestel je cadeaubonnen