Kleurenadvies

Tijdens deze workshop kleurenadvies word je ontvangen door 4YOURIMAGE in een prachtig lichte en luxe ruimte en krijg je uitleg over koele en warme kleuren. Je krijgt uitleg waarom een kleurenanalyse zo leerzaam en fijn voor je is en hoe dat werkt in de praktijk.

Prijs op aanvraag!

Tip: 4Yourimage hanteert een speciale prijs voor groepen. 

Neem contact op

Gastvrij ontvangst Lekker ontspannen Koffie, thee en gebak
Licht en luxe ruimte Persoonlijk kleuradvies Persoonlijk kleurboek

Kleurenadvies

Aan de hand van huidtint, haarkleur en oogkleur gaan we bepalen welk seizoenstype je bent. Vervolgens krijg je advies over de kleuren die het beste bij je passen, zowel qua kleding, kapsel en make-up. Je kunt ook een kleurenwaaier bestellen die afgestemd is op je persoonlijke gegevens.

Indien gewenst brengen wij een lichte make-up aan, natuurlijk met veel tips hoe je er het stralendst kunt uitzien.

4YOURIMAGE neemt de tijd voor je, is duidelijk en laat je aan de hand van voorbeelden zien in welke kleuren je gaat stralen. Kleine veranderingen hebben vaak een groots effect!!

Na afloop krijg je een kleurboek, een ideaal naslagwerk om wat je geleerd hebt in praktijk te brengen.

Neem contact op

Kleuranalyse, persoonlijk advies bij 4YOURIMAGE met Nancy Jaspers
workshop kleur bij 4YOURIMAGE met Nancy Jaspers
Workshop bij 4YOURIMAGE met Nancy Jaspers

Op zaterdag 30 september organiseerden wij een verrassings feest voor onze vriendin Anneke. Zij werd 40 jaar. Met 5 vriendinnen hebben we een workshop gevolgd bij Nancy/4YOURIMAGE, een heerlijke middag waarbij kleur en image centraal stond. Na een gastvrij ontvangst werden we geïnformeerd over het nut van kleur en wat kleur voor je kan betekenen. Daarna kregen we per persoon een compleet kleuradvies: Zomer type, koud helder, erg nuttig om te zien wat kleur met je kan doen en de verschillen…. voor mij geen oranje meer! Alles in een zeer ontspannen sfeer, de tijd vloog om!! Dank voor de gezellig middag en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Jeanine Mulders.

Neem contact op