Over Nancy Jaspers | 4YOURIMAGE

Nancy

Mijn naam is Nancy Jaspers, in 2007 heb ik 4YOURIMAGE opgericht. Vanaf 2007 heb ik veel vrouwen mogen helpen met het uitkiezen van kleur in kleding, haarkleur en het gebruik van make-up. Kleine veranderingen in kleur en stijl kunnen een groots effect geven! Wil je ook advies? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Over Nancy

Ik heb de detex mode en management opleiding gevold. Na deze opleiding heb ik tevens de opleiding tot professioneel kleur en stijl stylist gevolgd. Dit heb ik gedaan bij Art of Image. Mede door deze opleidingen en mijn persoonlijke interesse in kleur, mode en make-up maken van 4YOURIMAGE al jaren een succes.

Met duidelijke voorbeelden en een analyse ga ik je laten zien hoe je de juiste kleur en stijl kunt toepassen. Ik leer je hoe je kunt accentueren en camoufleren. Je ziet er niet alleen van buiten mooi uit, maar het werkt zeker ook naar binnen toe. Je wordt er blij van!!

Graag ontvang ik je, persoonlijk of in groepsverband in Heeze. Ik geef workshops/analyses in een fantastische ambiance, waar je je helemaal thuis zult voelen. Gun jezelf het beste en neem contact met mij op!

4YOURIMAGE is gevestigd in een prachtig pand te Heeze, in de buurt van Eindhoven. Het is een mooie lichte en prachtige ruimte waar je een leuke, leerzame en gezellige ochtend, middag of avond zult hebben.

Locatie 4YOURIMAGE

Neem contact op