Stijladvies

Tijdens deze workshop word je ontvangen door 4YOURIMAGE in een prachtig lichte en luxe ruimte en worden je positieve punten als basis genomen voor een uitgebalanceerde samenstelling van je garderobe.

Prijs op aanvraag!

Tip: 4Yourimage hanteert een speciale prijs voor groepen. 

Neem contact op

Gastvrij ontvangst Lekker ontspannen Koffie, thee en gebak
Licht en luxe ruimte Persoonlijk stijladvies Persoonlijk stijlboek

Inhoud workshop stijlanalyse

Je krijgt advies over kleding die het beste past bij je figuur. Je leert combinaties te zoeken die echt van toepassing zijn op jezelf. Tevens krijg je tips voor kapsels, schoenen en indien gewenst brillen. Het hoofddoel is dat je persoonlijkheid en kledingstijl elkaar ontmoeten,
Na afloop van de workshop ontvang je een stijlboek, een ideaal naslagwerk om terug te lezen. Zo kun je wat je geleerd hebt, in de praktijk toepassen.

Neem contact op

aan de slag | 4YOURIMAGE
make-up workshop bij 4YOURIMAGE met Nancy Jaspers

Wat een heerlijke middag hebben we gehad en wat ben je lekker enthousiast! Ik ga je zeker aanraden in de vrouwennetwerken waarbij ik aangesloten ben. Hartelijke groet, Ilse Sonnemans.

Het was een groot succes gisteren. Het zal morgen vast ‘t gesprek van de dag zijn op de afdeling. Ik wil je hiervoor nogmaals bedanken, want dankzij jouw deskundigheid, duidelijke uitleg, geduld en niet te vergeten je gastvrijheid, hebben we met z’n allen een heerlijke ochtend gehad.
Groeten van A.