Wist je dat 4YOURIMAGE je ook kan adviseren op het gebied make-up? Binnenkort komen de feestdagen er weer aan en is het extra leuk om tijdens sinterklaas, kerstmis en natuurlijk nieuwjaar er stralend uit te zien.

Ben jij zoekende naar wat voor kleuren jou nou écht laten stralen? Wil je samen met vriendinnen lekker een dagje uit? Of wil je iemand flink verwennen met een cadeaubon tijdens de feestdagen?

4YOURIMAGE geeft make up workshops met de juiste tips & tricks zodat je er geweldig uitziet!

Persoonlijk advies!

Tijdens een make up workshop gaan kijken we door middel van verschillende stappen welke kleuren u het beste staan. We gebruiken hierbij make up van Art of Image, zij hebben een breed assortiment aan kleuren zodat er voor iedereen passend advies uitkomt. Op deze manier bereiken we samen een prachtig eindresultaat. Het fijne aan de make up is dat je deze online eenvoudig kunt (bij)bestellen!

make up workshop | 4YOURIMAGE

WIST JE DAT…

Wist je bijvoorbeeld dat je met concealer kleine oneffenheden kunt wegwerken? Hierbij is het wel heel belangrijk dat de kleur van de concealer bij jouw huidtype past, anders heb je geen maximaal resultaat! 

Heb je bijvoorbeeld een blauw gekleurde huid onder de ogen? Geel camoufleert dit! Door middel van een wattenstaafje breng je enkele stipjes aan op het oogbot onder het oog en laat deze met behulp van je vinger richting het onderste ooglid vervagen. Je zult zien dat je hierdoor een ”frisse en uitgeruste” blik krijgt!!

Wil jij meer weten over een make up workshop? Of heb je andere vragen? Neem contact op met Nancy Jaspers van 4YOURIMAGE.

Neem contact op

Velen zijn je al voorgegaan en zien er iedere dag stralend uit!